Contact

training_Contact

Aanvragen speciale training programma’s

Voor het aanvragen van trainingsprogramma’s verzoeken wij u contact met op te nemen met Impliciet via e-mail of onderstaand telefoonnummer.

 

Uitvoering en verantwoordelijkheid

Een training zal bij de klant van opdrachtgever of de opdrachtgever zelf worden uitgevoerd, tenzij anders is overeengekomen. Wij gaan ervan uit dat de klant verantwoordelijk is voor de samenstelling van de groep deelnemers. Desgewenst kunnen wij u hierin behulpzaam zijn

 

De trainingen die door Impliciet worden verzorgd zijn meestal direct aan een product of systeem gerelateerd. Aan de hand van de productnaam is het eenvoudig te bepalen welke training voor uw organisatie zinvol is. Het trainingsprogramma is verdeeld in verschillende eindgebruikercategorieën, waarbij elke categorie een andere doelgroep kan aanspreken.

Bij iedere training zal trainings- of productdocumentatie worden uitgereikt en in overleg met de opdrachtgever zo nodig voor de klant op maat worden gemaakt.

 

Het reserveren van trainingsdata, informatie over tarieven en leveringsvoorwaarden

De reservering van trainingsdata kan door door de opdrachtgever telefonisch of per e-mail worden aangevraagd. Pas wanneer Impliciet de trainingsopdracht per e-mail heeft ontvangen zal de training definitief in de planning worden opgenomen. Via deze website kan per e-mail een training worden aangevraagd.

Eventuele bijzonderheden kunnen op het formulier worden ingevuld of er kan worden verzocht om contact met de uitvoerende (projectmanager) op te nemen.

Voor tarieven, annulerings- en leveringsvoorwaarden verzoeken wij u contact op te nemen via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.

 

Contactgegevens

Impliciet-training

Edith Negrijn

Sikkelveld 23

3993 RH Houten

+31(0)6 54713736

info@impliciet-training.nl

 

Maak een connectie op LinkedIn

Informatie aanvragen

Vul het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

    Driehoekje_los