Referenties

Gert van Ewijk – Eigenaar Van Ewijk Advies

“Ik ken Edith (Impliciet Training) al heel veel jaren. Ik heb Edith dan mogen ervaren als een trainster die zeer doelgericht te werk gaat en is en in staat is een systeem- of telecombeheerder binnen enkele dagen op een dusdanige manier te trainen, dat deze instaat is een zeer complex Avaya communicatieplatform, zelfstandig te programmeren en te beheren. Edith heeft door haar jarenlange ervaring veel kennis in huis, waardoor zij zeer gerichte trainingen kan geven en hierdoor in staat is de vinger op de juiste pijnpunten te leggen. Edith is prettig in de omgang en zeer toegankelijk, klant- en servicegericht. Kwaliteit staat bij haar dan ook zeer hoog in het vaandel. Haar motto is dan ook: kwaliteit is constant klantgericht.”

“Zonder Impliciet
zaten we nu nog met z’n allen in de gebruiksaanwijzingen
te zoeken”

Alex Veldkamp – Directeur TSV-Groep BV

“Wanneer een bedrijf een nieuwe telefooncentrale aanschaft, betekent dit een verandering voor de hele organisatie. Voor de meeste van onze klanten is het dan ook wenselijk dat de medewerkers getraind worden om met de nieuwe apparatuur te gaan werken. TSV biedt haar klanten totaaloplossingen aan en daarbij horen dus ook de nodige trainingen. Hierin speelt Impliciet voor TSV een belangrijke rol. In samenwerking met Impliciet kunnen wij niet alleen standaard trainingen aanbieden aan ons klanten, maar zijn wij ook in staat om trainingen op maat aan te bieden, toegespitst op de werkwijze en procedures van de klant. De klant kan er voor kiezen om voorafgaande aan de installatie op locatie trainingen te volgen in onze showroom, maar het is ook mogelijk om on site bij de klant trainingen te verzorgen en tevens Go Live Support tijdens de installatie van een nieuw systeem of softwarepakket. Dankzij de flexibiliteit van Impliciet is TSV in staat om flexibel te zijn richting de klant en mee te denken met de wensen van de klant.

 

Wij werken inmiddels al heel wat jaren met veel plezier samen met Impliciet. Edith is flexibel, professioneel, deskundig en past goed bij TSV. Op naar nog vele jaren mooie samenwerking!

Driehoekje_los